[...] przykryta. Zagotować, zmniejszyć płomień i na słabym ogniu gotować 30 minut. Podawać z kluskami. Pasta z ryby wędzonej Składniki: 30 dag wędzonego dorsza, 2 kromki bułki, mleko, pół szklanki oliwy, sok z dwóch cytryn, sól i pieprz. Bułkę namoczyć w mleku, odcedzić. Z dorsza zdjąć skórę, usunąć ości. W donicy utrzeć mięso ryby z odciśniętą [...]
[...] jabłka w cienkie plastry. Ułóż na przemian w żaroodpornym naczyniu. W małej miseczce zmieszaj mąkę ziemniaczaną z jedną łyżką mleka. Dodaj 1 łyżkę cukru i żółtka. Pozostałe mleko podgrzej w rondelku i wlej do miseczki ciągle mieszając. Zawartość miseczki przelej do rondelka i gotuj mieszając na bardzo małym ogniu przez 2-3 minuty lub do [...]
[...] -3 łyżki płatków owsianych błyskawicznych Wartość odżywcza koktajlu: Białko - 40 g Węglowodany - 45 g Tłuszcze - 15g Kalorie - 410 kcal Uwagi: Odlej kubek maślanki i dodaj mleko granulowane po czym to wszystko wymieszaj. Możesz dodać troche wody dla lepszej konsystencji. Miksuj po czym dodaj jajka i resztę składników i miksuj dalej. Stosować: [...]
no pytam ogolnie czy białko jest gorzej rozpuszczalne bo kolega kupil od innego kolegi białko i sie kłucą ze to mleko w proszku ale to sie bardzo szybko rozpuszcza wiec nie wiem za bardzo xD
[...] rozpuszczala, kiedys hi-tec byl lepszy naprawde teraz zamiast sie ladnie rozpuscic, 1/4 to piana a kolejna 1/4 obzydliwe grudki, ja odradzam odzywki bialkowe hi-teca, krea i cala reszta jest spoko.. ostatnio kupilem białko z EXTENSORA i jest naprawde o niebo lepsze, a pozatym jest bez smakowe (smakuje jak mleko w proszku:) pozdrawiam!
no to daruj sobie..mleko w proszku nie jest najlepsze ani na mase, ani na rzezbe ani na redukcje..już pomijając laktoze..są inne i lepsze źrodła białka Nie patrz TYLKO na kalorie- proporcje miedzy makroskładnikami też sa bardzo wazne. pozdrawiam
mleko w proszku ma dużo laktozy, cena jego także nie jest niska; przyrównując ten produkt do odzywek, jakościiowo raczej wychodzi on na minus, a cenowo nie wiele sie rożni[trzeba go jednak porównywac raczej do gainerów niż białka -a to ze względu na przewaga węgl.- i to nienajlepszych, chyba jeszcze gorszych niż glukoza, malto- nie wywołuja one [...]